ABD’DEN TÜRKİYE’YE GÖZDAĞI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim devam ederken ABD Atina Büyükelçiliği, uçak gemilerinin fotoğraflarını, “Birlikte güzel giden iki şey: Yunan doğası ve Amerikan gücü” notuyla sosyal medyadan paylaştı.

ABD YUNAN edited

ABD, Yunanistan’in gayri askeri statüdeki adaları silahlandırmasını görmezden geldiği gibi yaptığı paylaşımlar ile de Atina yönetimine destek veriyor. ABD Atina Büyükelçiliği yaptığı paylaşım ile Yunanistan’ın yanında olduğunu gösterdi.

“İKİ GÜZEL ŞEY YAN YANA”

ABD’nin Atina Büyükelçiliği uçak gemilerinin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, “Birlikte güzel giden iki şey: Yunan doğası ve Amerikan gücü” notunu düştü.

image 1

”TARAFSIZ DEĞİLİZ”

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez daha önceden yaptığı açıklamada, Yunanistan’a olan desteğini, “Yunanistan ile Türkiye arasında tarafsız olsaydık ABD’nin, Yunanistan’daki ayak izini genişleten büyük bir ‘Askerî Güvenlik İşbirliği Anlaşması’na imza atmazdık” açıklamalarında bulunmuştu.

YUNANİSTAN ADALARI SİLAHLANDIRIYOR

Ege’de görev uçuşu icra eden Türk Silahlı Kuvvetlerine ait İHA’lar bir hareketlilik tespit ederek, Yunanistan’a ait iki çıkarma gemisinin Midilli ve Sisam’a seyir halinde olduğunu belirlemişti. Söz konusu gemilerin Gayri askeri statüdeki Midilli’ye 23, Sisam’a ise 18 taktik tekerlekli zırhlı araç sevkiyatı gerçekleştirdiği ortaya çıkarmıştı. Yunanistan’ın yasa dışı bu girişimleri ise ABD tarafından görmezden gelinmişti.

image

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABD’DEN TÜRKİYE’YE GÖZDAĞI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!