ADALET BAKANLIĞI’NA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı’na 2022’nin En Büyük Personel Alımı Başladı!Son yılların en büyük personel alım başvurusunun gerçekleşeceği Mart 2022’de tam 12.823 sözleşmeli personel alınacak…

image 2

Adalet Bakanlığı personel alımları 2022’de devam ediyor. Son yılların en büyük personel alım başvurusunun gerçekleşeceği Mart 2022’de tam 12 823 sözleşmeli personel alınacak. Adalet Bakanlığı’na 2022’nin En Büyük Personel Alımı Başladı! Hemen Başvurun! İşte Adalet Bakanlığı 12 823 personel alım başvuruları ve şartları….

Personel alımları için Adalet Bakanlığı da harekete geçti. 2022 yılında bakanlık bünyesinde sözleşmeli personel olarak çalışacak 12.823 sözleşmeli personel alımı için Mart ayı önem taşıyor. Adalet Bakanlığı’na 2022’nin En Büyük Personel Alımı Başladı! Hemen Başvurun!

Merkez ve Taşra Teşilatlarına çeşitli branşlarda alınacak personel alımları için başvuru tarihi 1 Mart – 17 Mart tarihleri arasında olacak. İşte detaylar…

image 3

Adalet Bakanlığı’na Son Yılların En Büyük Personel Alımı…

Adalet Bakanlığı’nda sözleşmeli personel alımı için araştırmalarını sürdürüne vatandaşlar için bu duyuru büyük önem taşıyor. Zira 12 823 sözleşmeli personel için başvurular ve şartları da açıklandı. Şoför, Hizmetli, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, işaret dili tercümanı ve aşçı branşlarında alımlar olacak.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde ise 5 bin 455 infaz ve koruma memuru, büro personeli, hemşire, teknisyen, şoför, aşçı, kaloriferci istihdam edilecek. Başvurular, 1-17 Mart arasında e-Devlet’ten Adalet Bakanlığı İş Başvuru bölümünden alınacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

e-devlet Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım bölümünden yapılacak olan başvurular, Kariyer Kapısı “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresinden de yapabilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADALET BAKANLIĞI’NA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!