AKARYAKITA BİR ZAM DAHA!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 62 kuruş, motorinde 55 kuruş ve LPG’de 57 kuruş yeni zam geldi.

Patronlar ‘dayanamıyoruz’ demişti:


EPGİS’ten yapılan açıklamaya göre; akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 62 kuruş, motorinde 55 kuruş ve LPG’de 57 kuruş zam geldi.

Son dakika | Patronlar 'dayanamıyoruz' demişti: Akaryakıta bugün dev zam geliyor

Dolar kurunun haftaya rekorlar başlamasının ardından akaryakıt kalemlerinden benzin ve motorine bu gece yarısı zam geleceği iddia edildi.

Hükümetin ekonomi politikası ve faiz indirimleriyle TL’de rekor değer kayıpları yaşanırken, döviz bugün yine yükselişe geçti. Sabah saatlerinde güne yeni rekorla başlayan dolar 17,62 Euro ise 19,84 seviyesinde işlem gördü.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) ise dün yaptığı açıklamayla akaryakıta zam geleceğinin sinyalini verdi. EPGİS, “Sermayemiz eridi, dayanacak gücümüz kalmadı. İşletmelerimizi kapatmak istemiyoruz. Bu zor günleri beraberce atlatabilmek için EPDK’dan, yaşayacağımız kadar oranda, yani en azından asgari ücretin artırıldığı oranda kâr marjımızın yükseltilmesini talep ediyoruz” açıklamasını yaptı.

ZAM GELİYOR…

Öte yandan Karar gazetesi sektöre yakın kaynaklara dayandırdığı son dakika haberinde, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine bir zam daha geleceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKARYAKITA BİR ZAM DAHA!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!