AKP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İSTİFA ETTİ…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Üsküdar Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi Amine Cansu Kaba, zehir zemberek sözleri ile partisinden istifa etti.

CANSU KABA

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Üsküdar Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi Amine Cansu Kaba, “adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesi” gerekçesiyle partisinden istifa etti.

Amine Cansu Kaba, sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda partisinden istifa ettiğini açıkladı. AKP’ye 19 yaşındayken adım attığını vurgulayan Kaba, istifa gerekçesini “adaletten uzaklaşma, liyakatsizlik, insanların itibarsızlaştırılması” olarak gösterdi.

Kaba’nın istifasına ilişkin açıklaması şöyle:

“Mahalle Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayıp, Üsküdar Kadın Kolları yönetiminde görev yaptığım, Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı olarak çalıştığım, Üsküdar ve İstanbul Belediye Meclis üyeliği görevlerini üstlendiğim AK Parti’den bugün itibarıyla istifa ediyorum. 19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim, adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve ‘bu kadarı da olmaz’ dediğimiz yanlışlardır.”

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İSTİFA ETTİ…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!