CEMİL ÇİÇEK,YARGI ELEŞTİRİSİNDE BULUNDU.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek’ten, Erdoğan’ı şoke edecek açıklama.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Cemil Çiçek, yargıyı eleştirerek, “Baksanıza şimdi kimlerle fotoğrafları çıkıyor, çay toplamaya, zeytin toplamaya bile gidiyorlar” ifadelerini kullandı.

Dönemin Adalet Bakanı şu an ise Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Cemil Çiçek, yargı camiasıyla ilgili olarak Karar gazetesi yazarı İsmet Berkan’a açıklamalarda bulundu. 

“YARGI BAĞIMSIZLIĞI GÜZEL BİR SLOGAN AMA…”

“Yargı bağımsızlığı güzel bir slogan ama yargıç kalitesi olmadan içi boş bir laf” ifadelerini kullanan Çiçek, hukuk eğitiminin kalitesi ve süresine ilişkin olarak, “Belki 6, hatta 7 yıla çıkarmak lazım hukuk fakültelerini” cümlelerini kullandı.

Çiçek, isim vermeden yargıç ve savcılara da şu eleştirilerde bulundu:

“Yargıçlık, savcılık mesleğini seçen kişi, hayatının kısıtlanmasını da kabul etmiş demektir. Öyle herkesle düşüp kalkamaz, birlikte sosyal ortamlar dahil vakit geçirdiği herkese dikkat etmelidir. Hal kağıdı bunun içindi. Ama baksanıza şimdi kimlerle fotoğrafları çıkıyor, çay toplamaya, zeytin toplamaya bile gidiyorlar”

AÇIKLAMALAR O FOTOĞRAFI HATIRLATTI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Mayıs 2016’da düzenlediği iki günlük Rize ziyaretine dönemin Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay başkanları da katılmıştı. Bu isimlerin Erdoğan ile birlikte çay toplaması tartışmalara yol açmıştı.

Cemil Cicek
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CEMİL ÇİÇEK,YARGI ELEŞTİRİSİNDE BULUNDU.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!