CHP’li Genç, Sevenlerini Yasa Boğdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Hendek İlçesi, CHP Gençlik Kolları Başkanı Anıl Tanrıkulu’nun trajik ölümü, başta ailesi olmak üzere, CHP ve sevenlerini yasa boğdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Gençlik Kolları Başkanı Anıl Tanrıkulu, trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Aslen Trabzonlu olduğu öğrenilen Anıl Tanrıkulu’nun vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Gençlik Kolları Başkanı Anıl Tanrıkulu, bayramlaşmak için gittiği Çakallık köyü yakınlarında kullandığı motosikletle kaza yaptı.

Anıl Tanrıkulu, dün doğum günü olması nedeniyle ailesi tarafından kendisine hediye edilen motosiklet ile yaptığı kaza sonucu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

25 yaşında hayata veda eden Tanrıkulu’nun vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Tanrıkulu’nun vefatının ardından Vira Trabzon’a konuştu. Keleş, Tanrıkulu hakkında ” Anıl çok çalışkan bir kardeşimiz ve partilimizdi. Herkes, hepimiz onu çok severdik. Vefatından dolayı büyük üzüntü üçündeyiz. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın” ifadelerini kullandı.

Tanrıkulu’nun cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Hendek Yeni Camii’nde kılınacak ve cenazesi Hendek mezarlığına defnedilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Genç, Sevenlerini Yasa Boğdu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!