CHP’Lİ GENÇLERDEN “PİJAMALI EYLEM”…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Trabzon Gençlik Kolları,Yürürlükte ki ‘Yaz Saati’ Uygulamasını Protesto etmek için Sabahın Erken Saatinde “Pijamalı Eylem” Yaptı…

Screenshot 20220106 135427

CHP Trabzon Gençlik Kolları,bir müddettir yürürlükte olan ve insanların zifiri karanlıkta işe gitmesine neden olan ‘yaz saati’ uygulamasını protesto için CHP Trabzon İl Başkanlığı önünde toplanarak basın açıklamasında bulundu.

Sabah 06:00 da pijamalarını giyerek bir araya gelen CHP’li Gençler,Basın mensupları aracılığı ile AKP Hükümeti’ne çağrıda bulundu. CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada;

Screenshot 20220106 145654 edited

“Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Gençlik Kolları olarak, bugün burada; Sabahın bu erken saatlerinde bu zifiri karanlığın içinde yolculuk etmek zorunda bırakılan emekçilerin,işçilerin ve öğrenci kardeşlerimizin sorunlarını konuşmak, dertlerine ortak olmak için burada buluştuk.

AKP iktidarı işçinin,emekçinin daha çok daha uzun saatler çalışması ve adeta bir robot,bir makine gibi dur durak bilmeden hayasızca çalışması üzerine bir düzen kurmaktadır.Ülkemiz gündeminde bulunan ‘Çin Modeli’ tartışmaları da, ucuz iş gücü yaratma çalışmaları da Türkiye emekçilerinin alın terini Emperyalist emellere peşkeş çekmektedir.

iktidar,bu kalıcı yaz saati uygulamasıyla tasarruf edildiğini öne sürse de gerçekler öyle değildir.Ülkemizin en batısından başlamak üzere, insanlar işine gitmek için hazırlanırken bile bir çok ışık açarak enerji tüketiminde bulunmaktadır. Son 5 yılda,bu kalıcı yaz saati uygulamasının da büyük nedenlerinden biri olması nedeniyle; elektrik tüketim oranı %6.5 oranında artış göstermektedir.Bu ‘Saray İktidarı’ geçtiğimiz hafta, elektriğe %50 ile %125 oranında zam yapmıştır. Bu iktidar, Milli varlıklarımıza zarar vermekte ve çocuklarımıza, kardeşlerimize güvensizliği ve sömürüyü gerçek diye sunmaktadır.

Screenshot 20220106 135421

Biz Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri olarak Pijamalarımızla birlikte sesleniyoruz…Çocuklara daha fazla eziyet etmeyin! Bu karanlıkta çocukları yataklarından, pijamalarından ayırmayın.Karanlıkta okul bitsin! Gün aydın olsun.Kış saati uygulaması geri gelsin! Gün Aydın olsun! Hepinize teşekkür ederim…” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…

https://www.facebook.com/1152072935/posts/10224970291741816/?sfnsn=scwspmo

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’Lİ GENÇLERDEN “PİJAMALI EYLEM”…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!