CÜBBELİ AHMET ELEŞTİRLERE DEVAM EDİYOR!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabı Twitter’dan kendi camiasına ağır eleştirilere devam etti. Ünlü paylaşımında iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesini işaret ederek, “Bir iç savaş çıktıktan sonra; ‘Hoca doğru söylüyormuş’ demenin bir manası kalmayacaktır” dedi.

CUBBELI edited

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü‘nün kendi camiasına yönelik eleştirileri devam ediyor. Geçen haftalarda, Nakşibendi tarikatına bağlı İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından Ünlü, “Herkes başladı ‘Kim Mehdi’ demeye” ifadelerini kullanmıştı. Cenaze töreni, söz konusu grup içindeki parçalanmayı yeniden gündeme getirmişti.

Ünlü daha sonra, ‘Haftanın Sohbeti’ videosunda Sakarya’da bir camide Kuveytli Vahabi Şeyhi Osman El Hamis’in namaz kıldırıp vaaz vermesinin ardından çektiği video ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nı eleştirmeye devam etmişti. Diyanet’in görevini ihmal ettiğini söyleyen Ünlü, “Diyanet’e çok görev düşüyor, maalesef görevini tamamen ihmal etmiş vaziyette. Hükümet ne yapacak sana vazife vermiş diyanetsin ya. Camileri vermişsiniz Vahabilerin eline” demişti.

CUBBELI 1

Ünlü yeni paylaşımında iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesinin sahiplerine eleştiriler yöneltti. Ünlü, “Akit gazetesinin sahiplerinin çok iyi niyetli insanlar olduklarını yakinen bilmekteyim fakat bizim gibi saf Müslümanların maalesef kandırılma gibi bir sorunumuz var, dolayısıyla artık saflığa pay kalmamıştır, zira dediklerimizin hepsi maalesef doğru çıkmıştır” dedi. 

“BİR İÇ SAVAŞ ÇIKTIKTAN SONRA…”

Ünlü paylaşımının devamında şunları kaydetti:

“Bir iç savaş çıktıktan sonra; ‘Hoca doğru söylüyormuş’ demenin bir manası kalmayacaktır. Akit gazetesinin sahiplerinin de sarıklarını(!) önlerine koyup ‘Bizi hangi konuda kim yanlış yönlendiriyor’ diye düşünmelerinin zamanı çoktan gelip geçmiştir.”

İşte o paylaşım:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CÜBBELİ AHMET ELEŞTİRLERE DEVAM EDİYOR!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!