DOĞU KARADENİZ İL BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğu Karadeniz İl Başkanları, Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu,Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’in ev sahipliğinde ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın önderliğinde düzenlenen ‘Doğu Karadeniz İl Başkanları Toplantısı’ için partililerle ile bir araya geldi.

15

CHP Karadeniz masası partililerle buluşmaya devam ediyor. Son olarak Doğu Karadeniz CHP il başkanları bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Hasan Baltacı’nın önderlik ettiği toplantıya Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve  Doğu Karadeniz’in bütün il  başkanları katılım sağladı. Başkanların gündeminde seçim çalışmaları ve illerdeki güncel sorunlar vardı.

Toplantının ardından açıklamada bulunan CHP Trabzonb İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, bilgilendirici ve öğretici bir buluşma gerçekleştirdiklerini ifade ederek şu açıklamada bulundu;“Geçtiğimiz gün Rize İl Başkanımızın ev sahipliği, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın da önderlik ettiği Doğu Karadeniz İl Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Bol bol ülke gündemine dair konuştuk, seçim çalışmalarımızdan, ev, esnaf ziyaretlerimizden bahsettik. Gerçekleştirmek istediğimiz plan ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İl ve ilçelerdeki güncel sorunları masaya yatırdık. Oylarımız yükselmeye devam ediyor. Bu sadece Trabzon değil 81 ilde böyle. Halk bize güveniyor. Bu uçurumdan ancak Millet İttifakı çıkarır diyor. Biz de kendimize ve halka güveniyoruz. İşin ehli kadrolarla halka hizmet etmeye geliyoruz. Bu vesileyle tüm il başkanlarıma ve bilhassa Vekilim Baltacı’ya çok teşekkür ediyor, bu tür buluşmalarımızın her zaman devam edeceğini belirtmek istiyorum.”dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DOĞU KARADENİZ İL BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!