EMEKLİ ZAMMINA TEPKİ GÖSTERDİ!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, emekliye yapılan maaş zammı ile ilgili değerlendirmede bulunarak; ” Maaş zammına sevinecek durumda değiliz.” dedi.

omer

“EMEKLİ MAAŞI TEKLİFİMİZİ REDDETTİLER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın dün açıkladığı emekli maaş zammına göre en düşük emekli maaşı 1.500 TL‘ den, 2.500 TL‘ ye çıkarıldı. Erdoğan‘ın açıklamalarının hemen ardından muhalefetten sert tepkiler gelirken bir diğer tepki de CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu‘ndan geldi.

Ömer Hacısalihoğlu konuşmasında;” Şimdi bazı kesim emekli maaşının bu kadar artmasına seviniyor. Fakat her zaman söylüyoruz, sevinecek bir şey yok. Ne kadar maaşa zam gelirse o kadar vergi geliyor, o kadar market fiyatlarına zam geliyor, o kadar benzine, otoyola, faturalara zam geliyor. O emekliye verilen maaş 2022’nin ortasındayken bile yetmeyecek. Enflasyonu, döviz kurlarını, hayat pahalılığını unutmayalım.” dedi.

omer tr

CHP‘nin meclise sunduğu emekli maaşı teklifine AKP‘nin ret oyu verdiğine vurgu yapan Hacısalihoğlu;” Biz ne zaman teklif versek zaten AKP ışık hızıyla reddediyor. Biz en düşük emekli maaşı asgari ücretle eşit olsun dedik ve 4253 TL gibi bir rakam söyledik. Tabii reddettiler ve halka reva gördükleri rakamı açıkladılar. Bu parayla hiçbir emekli şu şartlarda geçinemez. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz. Takdir yine halkımızın. Ben biliyorum ki halk gereğini şimdi değil sandık günü yapacak.” şeklinde konuştu.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EMEKLİ ZAMMINA TEPKİ GÖSTERDİ!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!