GÜNEŞ’E VEDA…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün yaşamını yitiren İçişleri Eski Bakanı Hasan Fehmi Güneş için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve Kocatepe Camii’nde tören düzenledi.

Hasan Fehmi Cenaze

Törene, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çok sayıda siyasi isim katıldı.

odatv image 65 f5da375c06154a

Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında dün yaşamını yitirdi. Güneş için bugün TBMM’de tören düzenlendi.

Resim

Törene; 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz,TBMM Eski Başkanlarından Köksal Toptan ve Cemil Çiçek, eski Başbakan Yardımcısı ve Dış İşleri Bakanı Murat Karayalçın ile çok sayıda TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Grup Başkanvekilleri ve çok sayıda milletvekili katıldı.

Güneş için Kocatepe Camii’nde de cenaze töreni düzenlendi.

hasan fehmi gunes cenaze toreni aa 1705509 2

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen törenin ardından Güneş’in cenaze namazı Kocatepe Camii’nde kılındı.

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını yitiren Hasan Fehmi Güneş’in Kocatepe Camii’nde ki cenaze namazına; ailesi ve sevenlerinin yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve Tayyip Sabri Erdil, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı.

Güneş’in naaşı, 25 Kasım Perşembe günü Sakarya’nın Karapürçek İlçesi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası aynı yerdeki aile mezarlığına toprağa defnedilecek.
Resim

Cumhuriyet Senatosunda senatörlük de yapan Hasan Fehmi Güneş, 18. ve 22. Dönem’de İstanbul milletvekili olarak TBMM’de bulundu, 42. Hükümet’te İçişleri Bakanlığı görevini yürüttü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÜNEŞ’E VEDA…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!