HEDEF YİNE RAMİS UZUN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da Millet İttifakı Belediyeleri, AKP’ye yakın Yerel Basının sistematik saldırılarından nefes almaya çalışıyorlar. Şimdi ki hedefleri yeniden Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun…

Trabzon’un “Millet İttifakı” üzerinden seçilen iki belediyesi olan Yomra Belediyesi ve Beşikdüzü Belediyesi’nin bazı basın yayın organları ile başı dertte. Trabzon Kamuoyunda AKP’ye bağlılıkları ve yakınlıkları ile bilinen bu yayın organları, daha önce de; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu hedef almış ve karşılıklı restleşmeler yaşanmıştı. Bu olay neticesinde, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun; “Kuzey Ekspres Gazetesi’ni” yakın bir iş adamına satın aldırarak bu meydan okumaya rest çektiği söyleniyor…

Bu konuların bir benzeri,11 Ekim 2020 tarihinde VİRA TRABZON HABER‘e konu olmuştu. Hedefte bu kez Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun vardı.

O Gazete, Belediye Başkanlarını Bezdirdi…

featured
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinin Belediye Başkanı Ramis Uzun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Trabzon’dan yayın yapan Günebakış Gazetesi’nin Beşikdüzü Belediyesi ve şahsı hakkında asılsız haberler yaparak yıpratmaya çalıştığını yazdı.

Hakkında kasıtlı olarak yapılan ya da yaptırılan haberlerin sistematik şekilde devam ettiğini ileri süren Belediye Başkanı Ramis Uzun, bir önceki belediye başkanı tarafından bu gazeteye kitap adı altında yapılan ödemelerin faturalarını da yayınladı.  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu meclis kürsüsünden bu gazete ve sahibiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

“Sistematik, yalan iftira karalama kampanyası ile kendi istediklerini büyükşehre yaptırma çabasını kabul etmiyorum reddediyorum. Yıllardır gelenek tutturmuşlar. Yazalım, iftira atalım, köşeye sıkıştıralım. Kitapları basalım, gidelim Büyükşehir Belediye Başkanına satalım. Biz bunu çözdük. Bu kitapları satın almıyoruz. Bu arkadaşlara diyoruz ki hodri meydan. Bizim kamuoyunda saklayacağımız gizleyeceğimiz hiçbir yanlışımız yoktur” dedi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık da yine bu gazetenin hedefinde olan belediye başkanlarından…

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, son günlerde bazı basın yayın organlarında ortaya atılan iddialara cevap verdi. Büyük Liman Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın açıklaması düzenleyen Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’a, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Tamer Aydın eşlik etti.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Screenshot_20211126-202238.jpeg

Son günlerde bazı basın yayın organlarında ortaya atılan “Beşikdüzü Belediyesi’ne Eş Başkan Atandı” şeklinde manşetlere taşınan haberlere ve iddialara yanıt veren Belediye Başkanı Ramis Uzun; ‘İddiayı ortaya atan Önder Öztürk ve ilgili basın kuruluşu hakkında suç duyurusunda bulundum” dedi. 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “Son günlerde; bazı haber siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden “Beşikdüzü Belediyesi’ne Kayyum Atandı, Eş Başkan Atandı, Eş Başkan Murat Düzgün Yol Haritasını Belirledi” gibi asılsız iddialarla Belediyemiz belli odaklar tarafından yıpratılmak istenilmekte ve karalama kampanyaları yürütülmektedir.  

“ŞAHSIMI VE PARTİMİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK HEDEFLENMİŞTİR”

İlgili haberlerde izinsiz şekilde ismi ve fotoğrafı kullanılan Murat Düzgün, mevzuata uygun olarak belediyemizde çalışma isteğinde bulunmuş, yasal süreçlerde tamamlanarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Kurumlar arası geçici süreli görevlendirme başlıklı Ek 8’inci maddesi gereği yazılı talebim üzerine Belediyemizde geçici süreli olarak çalışmaya başlamıştır ve belediyemizin memuru konumundadır. Belediyemizde geçici olarak çalışmaya başlayan Murat Düzgün, belediyelerde uygulanan mali ve idari mevzuat alanında makale çalışmaları bulunan ayrıca bu konularda resmî kurumlarda dahil olmak üzere eğitmenlik yapan başarılı bir çalışma arkadaşımızdır. Aynı diğer çalışanlarımız gibi belediyemize katkısı olacağı aşikârdır.Yapılan itibarsızlaştırma, karalama kampanyaları ve kamu görevlisinin fotoğrafının izinsiz kullanılması hususlarıyla ilgili 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu hükümleri gereği hukuki süreç başlatılacaktır. Bu asılsız iddiaları ortaya atan Önder Öztürk ve bu açıklamaları manşete taşıyan Günebakış Gazetesi ‘‘ Eşbaşkan ’’ ifadeleri, kargaşa çıkmasına sebep olabilecek ve halkı kin ve düşmanlığa sevk edebilecek ithamlardır. Kayyum atamalarının nasıl yapıldığı ortadadır. Eş başkanlık CHP geleneğinde olmayan bir ifadedir. Kamuoyunda şahsımı ve partimizi küçük düşürmek hedeflenmiştir. Bu itibarla Önder Öztürk ve Günebakış gazetesi hakkında hukuki süreci başlattım.

“BİZE BIRAKILAN AĞIR ENKAZDAN KURTULMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”  

Beşikdüzü Belediyemizin elini kolunu bağlayan anlayış önceki yönetimdir. İller Bankası’ndan 2.5 yıldır bütün gelirlerimiz, bize bırakılan ağır borçlara kesilmiş ve kasamıza bir kuruş dahi girmemiştir. Buna rağmen çalışmalarımız devam etmiştir. Bu da bizim başarımızdır. Bize bırakılan ağır enkazdan kurtulmak için CHP Genel Merkezi ve CHP’li Belediyelerimiz ile dayanışma halindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz. Beşikdüzü Belediyesi olarak yalnız olmadığımızı herkes görmektedir. Belediyemizin performansını arttırmak, hizmet kalitesini yükseltmek için Önümüzdeki ay 1-2 personel daha getireceğim. Amacımız Belediyemizi güçlendirmektir ve Halkımıza en iyi hizmeti sunabilmektir. Başaracağız ve bize inananları mahcup etmeyeceğiz” dedi. 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HEDEF YİNE RAMİS UZUN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!