HÜSEYİN ÖRS’TEN AKP’YE TRABZON ELEŞTİRİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, AKP’liler tarafından seçim zamanlarında vaad edilen ancak 2022 yılı yatırım programında da yer almayan projelerin akibetini sordu.

IMG 5266 800 x 568

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, TBMM Genel Kurulu‘nda söz hakkı alarak seçim zamanlarında ballandıra-ballandıra vaad edilen projelerden bir kaçını gündeme getirerek; AKP‘lilere; “Kabinede dört tane Trabzonlu Bakan varken,bu projeler şimdi yapılmayacak ta ne zaman yapılacak?” diye sordu.

Yılan hikayesine dönen Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi‘ni de hatırlatan Hüseyin Örs;“2022 yılı Trabzon için yatırım açısından son 20 yılın en fakir ili olarak tarihe geçecek. Trabzon’a yıllardır vaat edilen projeler, bu yıl ki yatırım programında maalesef yok. Ne mi yok? Trabzon’un olmazsa olmazı, ‘Güney çevre yolu’ yok. Ne mi yok? binlerce gencimize istihdam sağlayacak yatırım Adası yok. Ne mi yok? Trabzon’u dünyaya bağlayacak Erzincan-Trabzon demiryolu Yok. Yoklardan sadece 3 tanesini saydım. Trabzon’da hemşerilerim diyor ki; “AK Parti vaad eder ama yapmaz”. Buradan soruyorum. Kabinede dört Trabzonlu bakan varken, bu dönemde bu projeler yapılmayacak da, ne zaman yapılacak?” diye sordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HÜSEYİN ÖRS’TEN AKP’YE TRABZON ELEŞTİRİSİ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!