İBB, ‘HALK MARKET’İ AÇTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ülkemizin çeşitli yörelerinde faaliyet yürüten kadın ve köy kooperatiflerinden temin ettiği ürünlerin satışını yaptığı Halk Market’i hizmete açarak, köy ürünlerini tüketici ile buluşturacak

HALK MARKET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üretici ve kadın kooperatiflerini desteklemek için İBB Halk Market projesini hayata geçirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ülkemizin çeşitli yörelerinde faaliyet yürüten kadın ve köy kooperatiflerini desteklemek ve sağlıklı gıdayı tüketiciye ulaştırmak için temin ettiği ürünlerin satışını yaptığı Halk Market‘i hizmete açarak, ‘Kent Lokantası’ projesinden sonra, bir başka sosyal dayanışma projesini hayata geçirdi.

İBB İştiraklerinden Sorumlu Başkan Danışmanı Ertan Yıldız, Halk Market online alışveriş projesine ilişkin olarak, “Üretici ve kadın kooperatiflerimizin yanında olacak bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İştirak şirketimiz İSYÖN AŞ yönetimiyle, 22 farklı şehirden 600’den fazla ürünü yakında İBB Halk Market e-ticaret sitesinde satışa sunucağız.” dedi.

İBB Halk Market’te sadece üretici ve kadın kooperatiflerinin ürünleri satışa sunulmaktadır. Hali hazırda 22 şehirden 42 kooperatifin 600’den fazla ürünü satışa sunulmuştur. Kooperatif sayısının ve ürün çeşidinin artırılması ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. 

600’den Fazla Ürün

Temel gıda ürünlerinden kahvaltılık ürünlerine, atıştırmalık ürünlerinden içecek ürünlerine, kozmetik ürünlerinden zeytinyağına kadar ülkemizin dört bir yanından üretici ve kadın kooperatiflerinin ürettiği yöresel ürünleri vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz.

Teslim Seçenekleri

İBB Halk Market e-ticaret sitesinde yapılan alışverişleri dilerseniz adrese teslim şeklinde dilerseniz gel al seçeneği ile Beylikdüzü’nde bulunan “İBB Halk Market Deposu”ndan kendiniz teslim alabilirsiniz.

22 farklı şehirden 600’den fazla ürün İBB Halk Market online alışveriş sitesi halkmarket.istanbul adresinde satışa sunuluyor…

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İBB, ‘HALK MARKET’İ AÇTI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!