YİNE BİR DOKTOR DARP EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde hasta yakınları tarafından darp edilen doktor,zanlıların serbest bırakılmasının ardından diplomasını yırtarak istifa etti.

image 2

Şanlıurfa’da hasta yakınları tarafından darp edilen doktor saldırganların serbest bırakılmasından sonra diplomasını yırtarak istifa etti

Urfafanatik’te yer alan habere göre Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşanan olay özel bir tıp merkezinin acil servisinde çalışan doktor Şeyhmus Baraş, hasta ile ilgili işlem yaptığı sırada iddiaya göre sistemde sorun yaşandı. Doktorun hastaya hata yaşandığını söylemesi üzerine, konuya müdahil olan başka bir şahıs, doktora saldırdı. Saldırganın yakınları da doktoru darp etmeye başladı. Yumruk ve tekmelerden kaçan doktor, yönetim odasına sığınarak kurtulmaya çalıştı.

DİPLOMASINI YIRTARAK İSTİFA ETTİ

Hastanede tedavi altına alınan doktor ise darp raporu alıp zanlılardan şikayetçi olurken olay yerine giden polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 zanlı, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Zanlıların serbest bırakılmasının ardından Doktor Şeyhmus Baraş, bu duruma sinirlenerek diplomasının yırtarak istifa etti.

DOKTOR edited

Şanlıurfa Tabip Odasından yapılan açıklamada;“Viranşehir’de linç edilerek şiddete maruz bırakılan odamız üyesi meslektaşımız saldırganların serbest bırakılması sonrası adliye önünde ‘Tıp Diplomasını’ yırtarak görevinden istifa ettiğini açıkladı.” ifadelerine yer verildi.

DOKTOR 1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YİNE BİR DOKTOR DARP EDİLDİ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!