İMAMOĞLU,TRABZON’A GELİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. gününü memleketi Trabzon’da geçirmek İsteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3-4 Mayıs’ta Rize ve Trabzon’da vatandaşlar ile bayramlaşacak…

IMAMOGLU TRABZON

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış,ziyaret ve hemşerileriyle bayramlaşmak için yarın memleketi Trabzon‘a geliyor.

3 Mayıs Salı sabahı havayolu ile Trabzon‘a gelecek olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,oradan karayolu ile Rize‘ye geçecek.Pandemi döneminde ertelenen Rize ziyaretini gerçekleştirecek olan İmamoğlu, saat 11:00’da Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı‘nda Rizeli hemşerileri buluşacak ve bayramlaşma etkinliğine katılacak…

4 Mayıs Çarşamba günü saat 13:00’da Trabzon Meydanı Atatürk Alanı‘nda Trabzonlu hemşerileri ile bayramlaşacak olan İmamoğlu,aynı günün akşamında saat 18:00’da İYİ Parti‘li Yomra Belediyesi‘nin Yomra Hürriyet Parkı ve Sosyal Yaşam Alanı açılışına katılacak.

İmamoğlu‘nun Rize ve Trabzon Bayramlaşma ziyaretlerinin 2019 yılında ki bayramlaşma ziyareti gibi kalabalık bir mitinge dönüşmesi bekleniyor…

İmamoğlu‘nun Rize ve Trabzon ziyaretlerini İBB Basın Danışmanı Murat Ongun,Twitter’dan duyurdu.Murat Ongun;

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu her bayramda olduğu gibi doğduğu toprakları ziyaret edecek, hemşehrileriyle buluşacak. Trabzon Yomra’daki park açılışını, Rize’de pandemi sebebiyle ertelenen ziyaretini ve hemşehrileriyle buluşmalarını gerçekleştirecek.” diye yazdı.

İmamoğlu, 4 Mayıs Trabzon Meydanı,Atatürk Alanı’nda ki ‘Bayram Buluşması’ sonrası Yomra Belediyesi‘nin ‘Yomra Hürriyet Parkı ve Sosyal Yaşam Alanı’ açılış törenine katılacak.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kişisel sosyal medya hesabından,açılış törenini duyurdu.Başkan Bıyık; “Yapımını tamamladığımız Yomra Hürriyet Parkı ve Sosyal Yaşam Alanı’nı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile hizmete açıyoruz. Açılış sonrası Manga Konseri ile doyasıya eğleneceğiz. Onurlandırmanızı dileriz…” şeklinde yazdı.

Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret afişleri Rize ve Trabzon’da toplatıldı.

Öte yandan, Rize ve Trabzon’a ziyaret gerçekleştirecek olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için Rize ve Trabzon’da muhtelif yerlere asılan duyuru afişleri Karayolları ve AKP’li belediye ekiplerince toplatıldı.Afişlerin toplatılması,kamuoyunda tepki ile karşılandı.

Rize'den sonra Trabzon'da da Ekrem İmamoğlu'nun afişleri toplatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. günü Rize ve Trabzon’da yapacağı bayramlaşma programları için asılan afişler kimliği henüz belirlenemeyen kişi ve kişiler tarafından toplandı.

İMAMOĞLU’NUN ZİYARETİ, RİZE VE TRABZON’A HAREKET GETİRDİ…

Trabzon’un çeşitli yerlerine “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 4 Mayıs’ta Trabzon’da” yazılı afişler asıldı. Önceki gece yarısı Gazipaşa Caddesi’ndeki afiş kaldırılırken dün de Değirmendere mevkiinde afişlerin birkaç kişi tarafından yerinden koparıldığı kameralara yansıdı.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Afişlerin toplatılması talimatını kim veriyor, afişleri kim topluyor?” diyerek tepki gösterdi.

“TALİMATI KİM VERDİ?”

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Rize’den sonra Trabzon’da da Ekrem İmamoğlu’nun afişlerinin toplatılmasına sert tepki gösterdi. 

Kaya, “Trabzon’un evladı Ekrem İmamoğlu’nun memleketine yapacağı bayramlaşma ziyaretini dahi hazmedemeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bu neyin korkusudur, bu nasıl bir hazımsızlıktır anlamak mümkün değil. Afişlerin toplatılması talimatını kim veriyor, afişleri kim topluyor? Bu şehrin evladı bayramlaşma programı için şehrine gelemeyecek mi, bu nasıl bir zalimliktir, bu nasıl bir vicdansızlıktır? Ama ne yaparsa yapsınlar bu topraklaın insanı Ekrem İmamoğlu’nun hemşerileriyle buluşmasına, kucaklaşmasına mani olamayacaklar. Şehrin yetkililerini göreve davet ediyoruz, Bu afişleri kim toplatıyor, talimatı kim verdi?” ifadelerine yer verdi.

HACISALİHOĞLU: “Eklem ağrılarınız geçse de,Ekrem ağrılarınız geçmeyecek”

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu,kişisel sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.Hacısalihoğlu,AKP’lileri İmamoğlu’nu hazmedememekle suçlayarak; “Bugün de Trabzon’da İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu nun Bayram ziyareti ile ilgili afişler karayollarının ekipleri tarafından toplatılıyor. Ne büyük korkudur bu.Hazmedemediniz bir türlü. Eklem ağrılarınız geçsede Ekrem ağrılarınız geçmeyecek.” şeklinde yazdı.

CHP RİZE İL BAŞKANI SALTUK DENİZ,DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz,duruma sert tepki gösterenler arasındaydı.İl Başkanı Saltuk Deniz,Kişisel Twitter hesabından duruma tepki gösterek, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlunun Rizeye gelişi ile ilgili Rize nin muhtelif yerlerine asılan afişler Karayolları ekipleri tarafından indiriliyor. Korkmayın..sizlere rağmen Her şey çok güzel olacak. ve ne yaparsanız yapın bunu engelleyemeyeceksiniz” diye yazdı.

Bir başka paylaşımın da ise, koparılan İmamoğlu afişlerinin fotoğraflarını paylaşan Deniz, “İstanbul İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlunun Rize Bayramlaşmasıyla ilgili Çayelinde asılan afişlerin durumu yorumsuz” diye yazdı…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İMAMOĞLU,TRABZON’A GELİYOR

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!