‘Kanal İstanbul’u inadına yapacağız’ diyen Erdoğan’a anket şoku

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MetroPOLL Araştırma, son anketinim sonuçlarını yayımladı. Anket sonuçlarına göre, yurttaşlar ‘Kanal İstanbul’un yapılmasını doğru bulmuyor.

MetroPOLL Araştırma, geçtiğimiz günlerde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temelinin atıldığı ‘Kanal İstanbul’ projesiyle ilgili yaptığı anket çalışmasının sonuçlarını paylaştı. 

104226049 kanal istanbul 3

‘Kanal İstanbul’ anket sonuçlarına göre, “Kanal İstanbul’un yapılmasını doğru bulmuyorum” diyenlerin oranı yüzde 48,6 oldu. Projenin yapılmasını doğru bulduğunu söyleyenleri ise yüzde 37,6’lık kesim oluşturdu. “Fikrim ya da yanıtım yok” diyenlerin oranı da yüzde 13,8 olarak belirlendi.

104338985 kanal istanbul anket

Parti bazında bakıldığında ise AKP’nin yüzde 13,2’si, MHP’nin de yüzde 36,8’i, Kanal İstanbul’un yapılmasını doğru bulmadığını ifade etti.

104434266 kanal istanbul 4

‘İNADINA YAPACAĞIZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘‘Beğenmiyorlar ya, engellemeye çalışıyorlar ya. Kanal İstanbul projemizin etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmalar tamamlandı, diğer adımlar için de gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul’u yapacağız. İnadına yapacağız. Kanal İstanbul’la İstanbul nasıl güzelleşecek? Nasıl bir başka şehir olacak, bunu da görecekler. Buna da alışacaklar’’ ifadelerini kullanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Kanal İstanbul’u inadına yapacağız’ diyen Erdoğan’a anket şoku

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!