KARADENİZLİ SANATÇI VEFAT ETTİ.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz Bölgesi’nin yerel müziklerine yıllarca ‘Kemençesi’ ile eşlik etmiş ve Müziğine katkı vermiş “Kemençe Sanatçısı” Erkan Yıldırım, dün gece yaşama veda etti.

Vakfıkebir Köprücek Mahallesi’nden iki kardeş Ahmet Yıldırım (55), Erkan Yıldırım (49) aynı zaman dilimlerinde yakalandıkları kanser hastalığına yenik düşerek 3 saat ara ile yaşamlarını kaybettiler.

Yurt dışında işçi olarak çalışan Ağabeyi Ahmet Yıldırım’ın ölüm haberini alan kardeşi Erkan yıldırım, kanser tedavisi gördüğü hastanede ağabeyi Ahmet Yıldırım’dan 3 saat sonra yaşama veda ettiği öğrenildi.

Bir süredir yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle memleketi Vakfıkebir’de tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşama veda eden Sanatçı Erkan Yıldırım, sevenlerini yasa boğdu.

Neşeli, Şakacı ve Sanat camiası içerisinde çok sevilen bir müzisyen olan Erkan Yıldırım’ın vefat haberi, Karadeniz Sanat Camiasını da yasa boğdu.

FB IMG 1638276299013

Hızır Dinçer: “Dünya bu işte; En çok sevdiklerini birer-birer alır senden. Mekanın Cennet Olsun Değerli İnsan…” diye yazdı.

Kemençe Sanatçısı Ramazan Yanık: “Çok kötü bir havadis aldım. Sevgili Meslektaşım ve dostum Erkan Yıldırım’ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Allah Rahmet Eylesin” şeklinde yazdı.

Piyanist Şantör Serkan Acar: ” En yakın arkadaşlarımın arasında olan, aile dostum Erkan Yıldırım’ı kaybettik. Rabbim Rahmet Eylesin, yerini cennet eylesin. İyi adam ışıklar içinde uyu. Seni seviyorum dostum.” şeklinde yazdı.

VİRA TRABZON HABER Yayın Ekibi olarak, Kemençe Sanatçısı Erkan Yıldırım’a Tanrıdan Rahmet ve Karadeniz Müzik Camiasına da Başsağlığı dileriz…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
KARADENİZLİ SANATÇI VEFAT ETTİ.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!