KARTAL KİTAP FUARI BUGÜN BAŞLIYOR…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Kartal Kitap Fuarı, bugün yapılacak açılış ile başlıyor. Trabzon’da faaliyet yürüten Kıyı Yayınevi de, fuardaki yerini aldı ve tüm hazırlıklar tamam.

kartal kitap fuar 812x609 1 edited

İstanbul Kartal İlçesi, 2 Haziran ile 11 Haziran arasında yapılması planlanan kitap fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kartal Belediyesi tarafından organize edilen kitap fuarına birbirinden ünlü yazarlar ve edebiyatçılar da katılacak.

KIYI YAYINEVİ KARTAL KİTAP FUARINDA OLACAK

Yüzyılı geçkin bir zamandır Trabzon‘da faaliyet yürüten ve Son Haber Matbaası‘na bağlı Kıyı Yayınevi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kartal Kitap Fuarı‘nda stant açacak.

Trabzon‘da, yılda yaklaşık 130 civarında kitap yayınlayan ve Türkiye‘de Varlık Dergisi‘nden sonra en uzun ömürlü Kültür-Sanat ve Edebiyat dergisi unvanına sahip olan Kıyı Dergisi‘ni de bünyesinde bulunduran Kıyı Yayınları, kitapseverler için fuardaki yerini alacak. Kıyı Yayınevi, Kartal Kitap Fuarı’na İstanbul dışından katılan tek yayınevi olma statüsü ile önce ki kitap fuarlarında okuyucuların ilgisini çekmişti.

Trabzon ve Karadeniz Bölgesi ile ilgili pek çok alanda yazılmış kitapları bünyesinde bulunduran Kıyı Yayınevi’nin kitap fuarında ki yerini alması, bölge ile ilgili araştırma yapan pek çok yazar için de bir fırsat niteliği taşıdığı belirtiliyor.

Kıyı Dergisi‘nin takipçileri, 316. sayı ve önceki sayıları Kıyı Yayınevi‘nin standından temin edebilirler.

Screenshot 20230531 205158 e1685556132331

Kitap fuarı kapsamında imza günleri, söyleşiler, gösteriler ve konserler yer alacak. Kartal’da şimdiye kadar yapılmış en büyük kitap fuarı olma özelliğine de sahip olacak Kartal Kitap Fuarı, Kartal Meydanı’nda 2 Haziran ile 11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kartal Kitap Fuarı 3. kez kapılarını kitap severlere açıyor. Birbirinden ünlü ve tanınmış yazarlar, kitap tanıtımları ve imza günleri ile okuyucularıyla buluşuyor.

Fuarda çok sayıda kitapevinin standı olacak. Fuarda stant kuracağı belirtilen yayınevleri arasında İnkılap Kitabevi, Doğan Kitap, Kırmızı Kedi Yayınevi, Sel Yayınları, Can Yayınları, Cumhuriyet Kitapları, Ayrıntı Yayınları, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları ve Trabzon’dan Kıyı Yayınları yer alıyor.

Kartal’daki kitap fuarına katılacak yazarlar, edebiyatçılar ve düşünürler arasında Emre Kongar, Ahmet Ümit, Şermin Yaşar, Banu Avar, Haydar Ergülen, Sinan Meydan, Onur Öymen, Öner Ciravoğlu, Sunay Akın, Altan Öymen, Türker Ertürk, Zülal Kalkandelen, Latife Tekin, İnci Aral, Kemal Varol ve Mine Söğüt’ün olması bekleniyor.

Trabzonlu edebiyatçı-yazar ve kanaat önderleri de kitap fuarında…

Kartal Meydanı‘nda gerçekleşecek olan 3. Kartal Kitap Fuarı’nın ilk gününde 2 Haziran Cuma günü saat 15:00’da Emekli Büyükelçi Onur Öymen, 6 Haziran Salı günü saat 12:00’da Emekli Amiral-Araştırmacı-Yazar Türker Ertürk, 7 Haziran Çarşamba saat 15:00’da Şair ve Yazar Öner Ciravoğlu, 9 Haziran Cuma günü saat 15:00’da Yazar Selahattin Yusuf, 10 Haziran Cumartesi Saat 18:00’da CHP Eski Genel Başkanı- Gazeteci ve Yazar Altan Öymen ve saat 20:30’da tek kişilik gösterisi ile Edebiyatçı- Şair Sunay Akın, 11 Haziran Pazar saat 14:00’da Sanatçı-Şair ve yazar Umay Umay ve Kitap Fuarının organizatörlerinden Genç edebiyatçılar Melih Yıldız, Serkan Türk ve Samet Karahasanoğlu kitap fuarında boy gösterecekler.

IMG 20230531 WA0012 e1685554372238
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KARTAL KİTAP FUARI BUGÜN BAŞLIYOR…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!