KILIÇDAROĞLU-ÖZDAĞ GÖRÜŞMESİ SONA ERDİ.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yaptığı görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu Özdağ

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ı ziyaret etmek üzere partinin genel merkezine gitti. 

Zafer Partisi lideri Özdağ, ikinci tur cumhurbaşkanı seçimlerinin görüşüleceği toplantı için kendisini ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı

Yaklaşık bir buçuk saat süren görüşme sona erdi. Görüşme sonrası iki lider basın mensuplarına açıklamada bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“Kendileri ile gayet güzel toplantı yaptık. Türkiye’nin sorunlarını, dünya sorunlarını masaya yatırdık. Ben sayın Genel Başkana Millet İttifakı’nın liderlerinin görüşlerini, çalışmalarımızı, mutabakat metnini, anayasa değişikliği konusundaki düşüncelerimiz konusunda bilgilendirdim. 

Türkiye’nin demokrasiye ihtiyacı var, dayanışmaya ihtiyacı var, sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Sayın Genel Başkan arkadaşları ile görüşecek. Biz kendi düşüncelerimizi ayrıntılarıyla aktardık. “

image 13

Ümit Özdağ, şunları kaydetti:

“Bazı sorularımız vardı onları sorduk, ayrıntılı olarak cevaplar aldık. Aldığımız cevaplar çerçevesinde değerlendirmeler yapacağız. Ata İttifakı’nın diğer partileri ve Sinan Oğan ile de değerlendirme yapacağız ve kısa zaman içinde Türk kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız.” 

İki liderin basın açıklamasının ardından genel merkezin önünde toplanan kalabalık, “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganları attı. 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KILIÇDAROĞLU-ÖZDAĞ GÖRÜŞMESİ SONA ERDİ.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!