MAVİ KARADENİZ TV SATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2006 Yılında yayın hayatına başlayan ve özellikle Doğu Karadenizlilerin yoğun olarak izlediği Mavi Karadeniz Televizyonu satış işlemi üzerinden el değiştirdiği öğrenildi.

Mavi Karadeniz TV Logosu edited

VİRA TRABZON HABER MERKEZİ / İstanbul

2002 Yılında iş başına gelen AKP Hükümeti, propaganda alanını büyütmek ve yandaş bir medya kitlesi yaratmak üzere çıkardığı kolaylaştırıcı yasalar, uygulamalarda ki kayırmacı yaklaşımlar ve Radyo Televizyon Üst Kurulu’nda ki üye sayısı fazlalığını kullanarak pek çok özel radyo ve televizyon kurulmasını teşvik etmiş ve bunda da başarı elde etmiştir.

Kurulan radyo ve televizyonların pek çoğu bölge kültürlerine hitap ederek ayakta kalma mücadelesi vermiştir. Hal böyle olunca ülkemizde pek çok yerel radyo ve televizyon kurulmuş, kimi ayakta kalmayı başaramamış kapanmış ya da satış üzerinden el değişimine uğrayarak yayın politikası da değişmiş kimisi de ayakta kalmayı başarabilmiştir.

MKD

Kurulduğu tarihten itibaren hitap ettiği kitlelerde karşılık bulan ve bir dönem önemli bir izleyici potansiyeline ulaşan Mavi Karadeniz TV, 26 Ocak 2006’da kurulmuş olup, stüdyo merkezi İstanbul’dan daha ziyade Karadeniz yöresi insanına uydudan yayın yapan bir televizyon kanalıdır.

Özellikle yurt içi ve yurt dışında ki dernek geceleri ve yayla şenliklerini canlı yayın ile izleyicilerine ulaştırma başarısı gösteren Mavi Karadeniz TV‘nin satıştan dolayı del değiştirdiği bilgisini; Yönetim kurulu Başkanlığını yürütmekte olan organizatör ve Giresunlu iş insanı Fuat Kuş, kişisel sosyal medya hesabından yazılı olarak duyurdu.

Fuat Kus Pro edited

Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada; “

*KAMUOYU’NUN DİKKATİNE*

18 Yıldır bir bebek gibi büyüttüğümüz, Karadeniz’in dünyaya açılan penceresi Mavi Karadeniz TV’mizi, Küresel kur krizi, dolar üzerinden yüksek uydu kiraları ve ekonomik olumsuzluklar nedeni ile devretmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar sizlerle olmaktan hep mutlu olduk.

Sizlere Mavi Karadeniz TV mize verdiğiniz maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yayınlarımız Facebook ve YouTube gibi dijital ortamlardan devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” diyerek, Mavi Karadeniz TV’nin el değiştirdiğini duyurdu.

Fuat Kus

Haber kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiye göre; Mavi Karadeniz TV‘yi muhalif bir çizgiye sahip Gazeteci ve Televizyoncu Hakan Aygün‘ün satın aldığı ve yayın politikasını değişerek ulusal bir yayın politikası izleyeceği iddia edildi.

hakan aygun e1677168609289

Daha önce de Karadenizlilere hitap eden Karadeniz TV de el değiştirerek ulusal bir yayın kuruluşu olan KRT TV‘ye dönüştürülmüştü.

Mavi Karadeniz TV, müzik eğlence programları, klipler ve Karadeniz Bölgesine özgü müzikler yayınlayan bir TV kanalıdır ve Türkiye’de Türksat 4A uydusunda ve D-Smart ile Digiturk platformlarında yayın yapmaktadır.

7
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
MAVİ KARADENİZ TV SATILDI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!