“Mehmet Ağar görevden alındı” iddiası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Odatv, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın Yalıkavak Marina’daki görevden alındığını iddia etti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Yalıkavak Marina’ya ilişkin iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Habertürk’teki yayında “Mehmet Ağar’ın yerinde olsam 48 saat içinde istifa ederim” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamasının ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Odatv’nin marinaya yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre Mehmet Ağar görevden alındı. Yalıkavak Marina ise konuyla ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi.

Ne olmuştu?

Peker, ilk videolarında eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ı FETÖ’den ceza alıp tahliye edilen Palmali Holding’in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’na kumpas kurmakla suçladı. Peker’in iddiasına göre; Ağar, Mansimov’u tehdit ederek Bodrum’daki Yalıkavak Marina’ya el koymuştu.

Sedat Peker’in iddialarını yanıtlayan Mehmet Ağar ise, “Rica üzerine yönetici olarak buradayım. Bizi buradan uzaklaştırınca yapılacak olan da belli: Buraya mafya çökecek” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağar’ın ifadelerine tepki gösterdi. Geçen gün bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Soylu, Mehmet Ağar gibi daha önce devlette görev yapmış birinin Yalıkavak marinada görevinin olmaması gerektiğini söyledi. Soylu “Ben olsam 48 saat içinde bırakırım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Mehmet Ağar görevden alındı” iddiası

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!