PUTİN’DEN TEKRAR ‘VUR!’ EMRİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Dur” emrini geri çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın müzakerelere yanaşmadığını belirterek ikinci bir saldırı emri verdi.

RUSYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın müzakerelere yanaşmadığını belirterek ikinci bir saldırı emri verdi. Putin’in orduya “Dur” emri verdiği ancak son gelişmeler sonrası bu emri geri çektiği belirtildi. Kremlin temsilcisi Peskov, “Operasyon planı yeniden başladı” yorumunu yaptı.

Rusya’nın Ukrayna’ya operasyonu üçüncü gününde devam ederken çok kritik bir gelişme yaşandı. Kremlin’den yapılan açıklamada, Putin’in geçtiğimiz gün askerlere “Dur” dediğini ancak bugün ilerlemeye devam ettikleri aktarıldı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Ukrayna’daki askeri operasyon planının yeniden başladığını ve askeri güçlerin ilerlemeye devam ettiğini söyledi.

Peskov, başkent Moskova’da gazetecilere Rusya’nın Ukrayna’daki saldırıları konusunda açıklamalarda bulundu.

RUSYA 1

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna ile müzakereler için Rus ordusuna operasyonu durdurma talimatı verdiğine dikkati çeken Peskov, ancak Kiev yönetiminin müzakerelerden vazgeçtiğini ileri sürdü.

Peskov, “Rusya’nın askeri operasyon planı yeniden başladı. Bugün öğleden sonra ana güçler ilerlemeye devam etti.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PUTİN’DEN TEKRAR ‘VUR!’ EMRİ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!