SOYSAL ALGAN’A SON VEDA!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle bir kaç gündür yoğun bakımda tedavi gören ve yaşam mücadelesini kaybeden Sosyal Algan, bugün Fatih Camii’nden sonsuzluğa uğurlandı.

Soysal Algan 1 edited

VİRA TRABZON HABER / Fatih Mehmet KÖROĞLU- İstanbul

Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sebebiyle aort damarı yırtılan ve Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan ve orada ilk müdahalesi yapılan Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanı Soysal Algan,bir kaç gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek yaşama veda etti.

Bünyesinde Trabzon Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu’nu barındıran Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanı Soysal Algan,bugün İstanbul Fatih İlçesi’ndeki Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze töreni le son yolculuğuna uğurlandı.

IMG 20230124 WA0034 edited

Aynı zamanda Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Soysal Algan‘ın cenaze törenine,başta Soysal Algan‘ın ailesi ve yakınları olmak üzere; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eski İçişleri Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan,İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, TRT Sanatçısı İbrahim Can,Adalar Belediyesi eski Başkanı Atilla Aytaç, İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı,Yeniçağ Gazetesi Yazarı Arslan Bulut,Akademisyen/Sanatçı Prof.Dr.Abdullah Akat,Sanatçı Yusuf Cemal Keskin,Trabzon Düşünce ve Kültür Platformu’nu temsilen Kartal Belediye Meclis Üyesi İlker Bakioğlu-Hayrullah Ertem-Hasan Okhan Okumuş-Semiha Ocak,Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk ve çok sayıda sevenleri katıldı.

IMG 20230124 WA0026 edited

Cenaze töreninin ardından Soysal Algan’ın Naaşı Bayrampaşa Mezarlığına defnedildi. Defin işleminin ardından ailesi ve uzun yıllardır yol arkadaşlığı yaptığı eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan Pertevniyal Lisesi’nin arkasında bulunan Güreş İhtisas Kulübü’nde, taziyeleri kabul etti.

IMG 20230124 WA0031 edited
IMG 20230124 WA0025 edited
1
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SOYSAL ALGAN’A SON VEDA!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!