TANJU ÖZCAN,MUHALEFET LİDERLERİNE VE MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan AKP döneminin fiilen sona erdiğini, hükümetin artık halkın desteğinden yoksun olduğunu belirterek, muhalefetten 11 milletvekilinin istifa ederek ülkeyi erken seçime götürmesini istedi.

Tanju Ozcan

Türkiye’yi erken seçime götürecek formülü açıklayan Tanju Özcan, muhalefete çağrı yaptı

Düzenlediği basın toplantısında halkın artık AKP’ye olan desteğinin ve güveninin kalmadığını belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ülkenin içinde bulunduğu ‘karanlıktan’ kurtulması için erken seçime gidilmesi gerektiğini ifade etti.

Meclisteki vekil oranları ve mevcut durumu basın mensuplarıyla paylaşan Özcan “Muhalefetten 11 cesur milletvekili istifa ederse meclis erken seçim kararı almak zorunda kalıyor. Ben buradan o cesur yürek milletvekili arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. İstifa edin ve bu karanlık dönemi sona erdirin. Ben 11’den çok daha fazla cesur, mert, memleketin çıkarını kendi çıkarından daha fazla düşünen milletvekili arkadaşımızın olduğunu biliyorum.

Tanju Ozcan

Bunu İYİ Parti’nin seçime girmesi için CHP’den İYİ Parti’ye geçen 15 arkadaşımızda gördük. Eğer 11 muhalif milletvekili istifa ederse ülke erken seçime gidip bu kötü dönemden kurtulacaktır. Buradan söylüyorum artık Recep Tayyip Erdoğan dönemi sona ermiştir. Ben Bolu’yu alacağım dediğimde bana gülenler olmuştu. Dediğim gibi Bolu’yu aldım. Şimdi de Recep Tayyip Erdoğan döneminin bittiğini söylüyorum….” İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TANJU ÖZCAN,MUHALEFET LİDERLERİNE VE MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!