ZEHİR-ZEMBEREK MESAJ: AH, O “ÇELEBİ”…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tiyatro Sanatçısı-Yazar Utku Erişik, AKP’ye katılacağı gündem konusu olan İzmir Milletvekili ‘Teğmen’ Mehmet Ali Çelebi’ye attığı mesaj ile sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi.

UTKU ERISIK

VİRA TRABZON HABER MERKEZİ

CHP’den İzmir Milletvekili seçilen ve sonrasında istifa edip Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’ne katılan Teğmen Mehmet Ali Çelebi’nin AKP’ye katılacağı bilgisi,muhalefet kamuoyunda tepki karşılandı.Çelebi’ye oy veren pek çok CHP’li seçmen,Çelebi’nin milletvekilliğinden istifa etmesi yönünde çağrıda bulunurken; bir tepki de Tiyatrocu Utku Erişik’ten geldi.

Tiyatro Sanatçısı-Yazar ve Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Utku Erişik, AKP’ye katılacağı gündem konusu olan İzmir Milletvekili ‘Teğmen’ Mehmet Ali Çelebi’ye attığı mesaj ve sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi.

Mehmet Ali Çelebi’nin telefonuna WhatsApp üzerinden mesaj yolladığını belirterek,gönderdiği mesajı kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Utku Erişik,Mehmet Ali Çelebi’ye çok sert tepki gösterdi.

Sosyal Medya hesabından “Tarafımca Engellendin” şeklinde yazan Utku Erişik; Çelebi’yi,kendisine inananlardan özür dilemeye davet etti.

İşte Utku Erişik’in Yayınladığı mesaj:

“AKP’ye geçeceğini yalanlamayan Mehmet Ali Çelebi’ye az önce WhatsApp’tan gönderdiğim iletiyi sizinle de paylaşıyorum.”
*****
Mehmet Ali merhaba. Ben, Utku Erişik… Aslında elbette telefonum kayıtlı sende; hem defalarca konuştuğumuz hem de defalarca buluştuğumuz için.
Geçmiş dönem “tweet”lerini silmeye başlamışsın ya; belki Utku Erişik’in telefon numarasının telefon rehberinde bulunmasını istemezsin ve silmişsindir diye kendimi tanıtma gereksinimi duydum.


1) Kitabında bana teşekkür etmiştin; Ergenekon – Balyoz Davası sürecinde senin gibi yiğit(!)lere destek verdiğim sanatçılardan olduğum için. Silivri Ceza İnfaz Kurumları önündeki alanda tek kişilik gösterim olan “KARANLIĞIN ZAPTEDEMEDİKLERİ”ni sergilemiştim. Bana, “Seni de alırlar.” dediklerinde, “Mehmet Ali Çelebi’lerle aynı cezaevinde olmak, en fazla bana onur verir.” demiştim. O gün, beni alkışlayanlar arasında Yıldız Kenter hocam da vardı. Yaz sıcağında alnımı sildi kâğıt mendille…

Kitabında bana ettiğin teşekkürü yeni baskıda KESİNLİKLE çıkarmanı ve o kâğıt mendil üzerinden saygıdeğer hocam Yıldız Kenter’den özür dilemeni rica ediyorum. Karanlığın zaptettiğiymişsin… Cem Aziz Çakmak ve Taner Balkış gibi komutanlarımdan da, sana zamanında inandığım için ben özür dilerim.

2) Silivri’ye her cuma günü gelenler vardı. Ben onlar kadar gelemedim. Her cuma günü, sizin tahliye taleplerinizin alındığı ve sonuçlandığı gündü. Artık yaşamayanlar var… Hasan Akoğlu gibi abilerimden ve Hülya Ulusoy gibi ablalarımdan özür dileyeceksin. Sizi içeride malum kumpas yargılarken, Hasan Abi’nin mini bir karavan gibi kullandığı araçtan az çay içmedik. O çaylardan ve Hülya Abla’mın keklerinden özür dileyeceksin.

FB IMG 1659936071791

3) Silivri’ye her hafta aynı kıyafetle gelenler vardı. “Ben, üstüme kıyafet alacak paramla her hafta Silivri’ye geliyorum. Aynı kıyafetle gelsem ne olur?” diyenlerden özür dileyeceksin.


4) Senden geçmişte tam zamanında bağımı koparmışım; çok mutluyum. Sadece savrulmuşluğuna rağmen seni engellememiştim; birazdan onu da yapacağım. Şimdi nereye gidiyorsan git… Her gün “Bundan sonra artık hiçbir şeye şaşırmam!” diyorum; ama bize yaşattığınız şu lanet çağda, her gün bize şaşırtacak bir şeye vesile oluyorsunuz. Senin de katkın bu olsun, bize de senin öğrettiğin bu olsun; teşekkür ederiz.


5) Yaptığın açıklamalar, bizim için hiçbir anlam ifade etmiyor. AKP Genel Merkezi’ne girdiğinde, camdan bak. Tam karşında bizim Atatürk’ümüzün “Koliba”sı duruyor. Oraya baktıkça, seni zamanında sevmiş ve sana destek vermiş, sen Silivri Cezaevi’ne götürülürken baban Muharrem Abi’nin elinden tutan benim gibileri göreceksin. Buraya yazmıyorum; sana o Koliba’dan her şeyi söyleyeceğiz. Duymak istemediğin her şeyi…


6) Seni engelliyorum. Kemalizm davasına koymaya çalıştığın “engel” yanında bu hiçbir şey değildir. Güle güle…
UTKU ERİŞİKTiyatro Sanatçısı / YazarADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ZEHİR-ZEMBEREK MESAJ: AH, O “ÇELEBİ”…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!