AKP’li Vekil Çamlı, Soylu’nun hedef aldığı Çalışkan’a destek oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sedat Peker’e koruma polisi verilmesinde sorumluluğuna işaret ettiği Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan’a AKP’li vekilden destek geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sedat Peker’e koruma polisi verilmesinde sorumluluğuna işaret ettiği ve emniyet kulislerinde açığa alınacağı konuşulan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan’a AKP’li vekilden destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan’a sahip çıkan Çamlı, “Emperyalist bir darbe girişimi olduğu açık olan, 15Temmuz ihaneti akşam ilk saatlerden itibaren meydanlarda olduğuna şahidim… O geceye ait birkaç resmi olsa da albüm çıkar mı bilmem…” diye konuştu.

103032276 12

NE OLMUŞTU?

Bakan Soylu, Sedat Peker’e koruma polisi verilmesinde Mustafa Çalışkan’ın sorumluluğu olduğunu işaret etmişti. Öte yandan koruma polisi verildiğine dair belgelerde Çalışkan’ın imzası olduğu medyaya servis edilmişti.

Mustafa Çalışkan, Cumhuriyet’ten Seyhan Avşar’a konuşmuş ve “Türkiye’deki en dürüst insanı neden dolayı açığa alacaklar çok merak ediyorum. Çıksın bir görelim bakalım. Türkiye’de insanlar var. Dürüst siyasetçiler var. En başta Sayın Cumhurbaşkanı var. Mustafa Çalışkan gibi bir insanı açığa kim alacak, nasıl alacak bir görelim bakalım. Çok merak ettim” demişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP’li Vekil Çamlı, Soylu’nun hedef aldığı Çalışkan’a destek oldu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!