Didim Belediye Başkanı Atabay’a Sopalı Saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, dün akşam misafirleri ile birlikte bulunduğu restoranda kimliği henüz belirlenemeyen bir grubun saldırısına uğradı.

Sopalı saldırıda Başkan Atabay hafif yaralanırken, saldırganlardan biri yakalanarak gözaltına alındı. Didim Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Didim halkı bu saldırının hangi rant çetesi tarafından yapıldığını çok iyi bilmektedir. Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri ve üyeleri bu tür menfur saldırılarla rant elde etmek isteyen çetelere asla geçit vermeyecektir” denildi.

Didim Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Dün akşam 23.30 sularında, Didim Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay ve misafirlerine aniden haince bir saldırı düzenlenmiştir.

Didim Marina’da eli sopalı kalabalık bir grubun aşağılık saldırısına maruz kalan Ahmet Deniz Atabay ve misafirlerinin durumlarında aciliyet bulunmamaktadır.

Didim halkı bu saldırının hangi rant çetesi tarafından yapıldığını çok iyi bilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi görevlisi bir belediye başkanına yapılmış bu saldırı, tüm kamu kurumlarına ve başkana yetki veren halkımıza yapılmıştır.

Didim’in ve Didimlilerin hakkını savunmak için rant çetelerine karşı daha güçlü sesle, hep birlikte durmaya devam edeceğiz.

Cesaretimizi arttıran bu saldırı karşısında tüm yetkili kurumları, failleri bulup cezalandırması için göreve davet ediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri ve üyeleri bu tür menfur saldırılarla rant elde etmek isteyen çetelere asla geçit vermeyecektir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Didim Belediye Başkanı Atabay’a Sopalı Saldırı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!