HALUK PEKŞEN,SEVENLERİNİ YASA BOĞDU.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, 25-26. Dönem Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in beklenmedik ölümü, CHP’yi ve sevenlerini yasa boğdu.

haluk peksen 1629

CHP 25 ve 26’ncı dönem Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen hayatını bir süredir tedavi gördüğü Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Bodrum’da zatürre teşhisi ile ağustos ayında tedavi altına alınan ve kalp kapakçığı zarında iltihaplanma meydana gelen Pekşen, yoğun bakıma alınmıştı. Pekşen’in tedavisine Ankara’da devam edilmişti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Pekşen için Twitter’dan baş sağlığı mesajı yayınladı: “25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilimiz, yol arkadaşımız Haluk Pekşen’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Haluk Pekşen’e Allah’tan rahmet; ailesine, partililerimize ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

HALUK PEKSEN

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise Pekşen‘in vefatını şu sözlerle duyurdu: “25-26. Dönem CHP Trabzon Milletvekilimiz, değerli arkadaşımız Haluk Pekşen’in vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise şu ifadeleri kullandı: “Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntü ile öğrendiğim, 25. ve 26. Dönemde birlikte görev yaptığımız Trabzon Milletvekilimiz Haluk Pekşen’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” 

Haluk Pekşen’in Cenazesi, 18 Eylül Pazar Günü, saat 11:30’da TBMM’nde düzenlenecek törenin ardından; Kocatepe Camii’nde Öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazı ile; Cebeci Asri Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacaktır…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HALUK PEKŞEN,SEVENLERİNİ YASA BOĞDU.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!