Zeynep Başkan Ve İbrahim Can’dan müzik ziyafeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu’nda “Hasköy Sahne” programında Karadeniz müziğinin güçlü sesleri Zeynep Başkan ve İbrahim Can, birbirinden güzel türküleriyle izleyenlere müzik ziyafeti sundu. “Horon Akademisi” dans grubu ise konuklara coşkulu dakikalar yaşattı.

Beyoğlu’nda “Hasköy Sahne” programında Karadeniz müziğinin güçlü sesleri Zeynep Başkan ve İbrahim Can, birbirinden güzel türküleriyle izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

217582936 10223676465493419 8967016248977542107 n

Beyoğlu Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında hazırladığı etkinlik takviminde konserden açık hava sinemasına, yetişkin tiyatrosundan çocuk şenliklerine kadar özlenen tüm etkinlikler ile vatandaşlara keyifli akşamlar yaşatmayı amaçlıyor. Dün akşam düzenlenen “Hasköy Sahne” programında Karadeniz müziğinin güçlü sesleri Zeynep Başkan ve İbrahim Can seslendirdikleri birbirinden güzel türküleriyle sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

Gecede “Horon Akademisi” dans grubu ise geleneksel atmosferi ile Karadeniz’in yöresel dansı olan horon gösterisinde katılımcılara coşkulu dakikalar yaşattı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zeynep Başkan Ve İbrahim Can’dan müzik ziyafeti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!