Hikmet Onur hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Hikmet Onur hayatını kaybetti. Mehmet Ali Yılmaz başkanlığı döneminde genel kaptanlık görevini üstelenen Onur, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. 

Uzun süredir hastanede tedavi altında bulunan Onur, sabah saatlerinde vefat etti.

‘SORUNLARA PRATİK ÇÖZÜM BULAN, CESARETLİ BİR İNSANDI’

Hikmet Onur’la ekip arkadaşlığı yapan isimlerden biri olan eski yöneticilerden Hayrettin Hacısalioğlu, Onur hakkında şu ifadeleri kullandı; ‘’ Hikmet Onur, çok iyi bir yöneticiydi. Pratik zekası yüksek. Sorunlu konuları anında çözüm bulan ve cesaretle uygulayan bir isimdi.  İnsanlara genel kaptan olarak moral ve cesaret veren bir yapıdaydı. Uzun süre Trabzonspor’da sorumluluk alarak yöneticilik yapmış Trabzonspor’a çok katkı sağlamış bir insandı. Üzgünüz, başımız sağolsun’’

HİKMET ONUR KİMDİR?

Hikmet Onur, 1982-83 sezonunda Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın başkan olduğu dönemin genel kaptanlık görevini üstlendi.

1 yıl sonra ise resmi olarak tarihe geçen son şampiyonlukta yine genel kaptanlık görevi Hikmet Onur’a aitti. Hikmet Onur, sahip olduğu yöneticilik vasıflarıyla bordo mavili camiada ön plana çıkan isimlerden olmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hikmet Onur hayatını kaybetti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!