Küçükçekmece’de Zeynep Bakşi Karatağ’tan müzik ziyafeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği ‘Çekmecemde Sanat Var’ açık hava konserleri kapsamında sahne alan, türküleri güncel soundlarıyla yorumlayan sanatçı Zeynep Bakşi Karatağ, Selçuklu Amfi Tiyatro’da hayranlarıyla buluştu.

2016’da çıkardığı ilk albümü “Mozaik” ile isminden sıkça bahsettiren ikinci stüdyo albümü “Usulca” ile tekrar dinleyicileriyle buluşan Zeynep Bakşi Karatağ, pandemi sonrası ilk konserinde Küçükçekmece seyircisine müzik ziyafeti yaşattı. “Kıyamadığım, Hudey Hudey, Niye Çattın Kaşlarını,Talihim Yok Bahtım Kara, Beni Hor Görme Gardaşım” gibi türküleri seslendiren sanatçı,Mozaik  albümünden eserleri ve single çalışmalarını Küçükçekmeceliler için seslendirdi.

Karatağ:15 ay sonra ilk sahnem, seyirciye teşekkür ederim

Türkülere kendi sesini ve soluğunu katarak yeniden yorumlayan sanatçı, aylar sonra dinleyici ile buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Küçükçekmece Belediyesi ve seyircisine teşekkür etti.

‘Çekmecemde Sanat Var’ konserleri Pinhani, Melihat Gülses, Niyazi Koyuncu, Ahmet Aslan, Rumeli Ekrem, Necati ve Saykolar ve Kendinden Hallice/ Emre Fel ile devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Küçükçekmece’de Zeynep Bakşi Karatağ’tan müzik ziyafeti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!