Marmaris’teki orman yangınından acı haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde tersanede çıkan yangında 3 tekne kullanılamaz hale geldi.

Bozburun Mahallesi’ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için bekleyen 35 metrelik teknede yangın çıktı. Tersane çalışanları ve çevredekiler durumu, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler, tersanedeki 2 fiber tekneye de sıçradı. Tersanedeki yanıcı maddeler nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü.

Tersane çalışanları, kepçeyle denizden su alıp, alevlere ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada gelen itfaiye de su sıkıp alevlere müdahale etti. Alevlerin yakındaki diğer tersanelere sıçramaması için itfaiye yoğun çaba sarf etti. Alevler 3 saatte, diğer tersanelere sıçramadan söndürüldü. İlk yangın çıkan tekne tamamen, 2 fiber tekne ise kısmen yanıp kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, tekneler ve tersanedeki zararın boyutunun toplam 2 milyon dolar civarında olduğu bildirildi.

Marmaris İçmeler de çıkan orman yangınına müdahale eden Marmaris Beldibi’nde konuşlu yangın söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir şehit oldu. Alınan bilgiye göre; 6 kişilik ekipten 5’i alevlerin arasından kaçmayı başarırken Görkem Hasdemir alevlere yenik düşüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Marmaris’teki orman yangınından acı haber

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!