ÖLÜLERDEN NE İSTEDİNİZ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu’nda Yahudilere ait Hasköy Mezarlığı’ndaki 36 mezar taşı gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi.

YAHUDI edited
Beyoğlu’nda Yahudilere ait Hasköy Mezarlığı’ndaki 36 mezar taşı gece saatlerinde tahrip edildi. Tahribatın resmi makamlara iletildiğini duyuran Türk Yahudi Toplumu, “Bu vandalizmi yapanların bir an evvel yakalanmasını beklemekteyiz” ifadesini kullandı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Yahudilere ait Hasköy Mezarlığı’ndaki mezarlar gece yarısı tahrip edildi. Türk Yahudi Toplumu’nun sosyal medya hesabından 36 mezar taşının tahrip edildiği bilgisi paylaşıldı.

Resmi makamlara iletildi

Konunun resmi makamlara iletildiği belirtilerek, “Bu vandalizmi yapanların bir an evvel yakalanmasını beklemekteyiz” dedi.

‘Vandalizmi yapanların bir an evvel yakalanmasını bekliyoruz’

YAHUDI 1 edited

Türk Yahudi Toplumu’nun paylaşımı şöyle:

“Hasköy Mezarlığımıza gece yarısı girilmiş, 36 tane mezar taşımız tahrip edilmiştir. Konu tüm resim ve gece kayıtları ile ilgili makamlara iletilmiş olup, bu vandalizmi yapanların bir an evvel yakalanmasını beklemekteyiz.”

Hasköy Mezarlığımıza gece yarısı girilmiş, 36 tane mezar taşımız tahrip edilmiştir.
Konu tüm resim ve gece kayıtları ile ilgili makamlara iletilmiş olup, bu vandalizmi yapanların bir an evvel yakalanmasını beklemekteyiz.@TC_icisleri @TC_istanbul pic.twitter.com/8vapMNW6o8— Türk Yahudi Toplumu (@tyahuditoplumu) July 15, 2022

‘Menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz’

YAHUDI 2 edited

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıyı kınadı. Kalın’ın paylaşımı şöyle:

Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Faillerin bulunması için ilgili birimler harekete geçti. Kutsal değerlere saldıran ve toplumumuzda fitne ve husumet tohumları ekmeye çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖLÜLERDEN NE İSTEDİNİZ?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!