”Onlar müzelerinde bir onuru değil, bir utancı sergiliyorlar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber: Muhammet Furkan Uzun

2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un Asbaşkanlığı görevini üstlenen Hayrettin Hacısalihoğlu, 3 Temmuz ”Şike” Davası hakkında Vira Trabzon’a özel açıklamalarda bulundu.

2010-2011 sezonunda Trabzonspor’da Asbaşkanlık görevinde bulunan Hayrettin Hacısalihoğlu, ”3 Temmuz 2011 Şike Davası” nın 10. Yıl dönümünde Vira Trabzon’a konuştu.

Hayrettin Hacısalihoğlu, adalet beklentilerinin devam ettiğini vurguladı.

Hacısalihoğlu şunları söyledi:

”Mahkeme, UEFA ve CAS onaylı şike, yok sayıldı!”

2008 Yılında göreve geldikten sonra 27. Hafta da ligde kalmayı garantileyen bir takıma hedef olarak 3 kupa koymuştuk. Gerek kadro, gerekse hoca değişiklikleriyle beraber bu hedefe ulaştık. Bu durumda UEFA’dan ve TFF’den kazanılan ödüllerle hem kulübün borçlarını kapattık, hem de yeniden iddialı ve itibarlı bir kulüp olduk. Planlayamadığımız tek şey ise Türkiye’de mahkemenin, Avrupa’da da UEFA’nın ve CAS’ın onayladığı bir şikenin, yok sayılabileceğiydi.

WhatsApp Image 2021 07 03 at 13.13.42 1

”Adalet geç kalsa da asla yok olmaz”

Adalete inandığının altını çizen Hacısalihoğlu, ”Zaten Aziz Yıldırım da ”şike yaptıysan bunu kulübüm için yaptım” dedi. Kulüp olarak ”şike yapmadık” demedi, diyemedi. ”Bize kumpas kurdular, bizi öyle yakaladılar” dedi. Sonuçta kupanın gürültüsüne bizim şampiyonluğumuz ve kupa buharlaştı. İnancım odur ki, adalet geç kalsa da, asla yok olmaz…” diye konuştu.

”Onlar müzelerinde bir onuru değil, bir utancı sergiliyorlar”

Fenerbahçe’nin 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının onuruna ve gururuna hiçbir zaman sahip olamayacağını kaydeden Hacısalihoğlu şöyle konuştu;

”Evet belki biz kupayı müzemizdeki yerine henüz koyamadık. Şampiyonluk turu da atamadık. Ama Fenerbahçe’de bu sonuçtan dolayı sevinci, huzuru ve gururu hiç yaşayamadı. Bana göre de asla hiçbir zaman yaşayamayacak. Fenerbahçe yeniden yargılanır, hatta tekrar tekrar da yargılanarak istediği sonuçlara sahip olabilir. Ama bu kupanın onur ve gururuna sahip olamazlar. Mahkeme istedikleri kararı da verse, üstüne üstlük diyanet de bu konuda istedikleri fetvayı verse, bu konunun gerçeği asla değişmeyecektir. Onlar müzelerinde bir onuru değil, bir utancı sergiliyorlar.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
”Onlar müzelerinde bir onuru değil, bir utancı sergiliyorlar”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!