”Ayvazoğlu CHP’nin sahaya inmemesinden rahatsız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi, Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu, şunları söyledi;

”Cumhuriyet Halk Partisi’nin programı vardır. O doğrultuda çalışır. O program doğrultusunda iktidarı hedefler. Niyet okuma, Allah nasip etmesin gibi beddua ise milletin vekili olmuş bir mümine yakışan bir açıklama değildir. Görüşlerimizi ve iktidar programımızı öğrenmek isterse partimiz temsilcisi ile bir programda karşılaşır ve her iki tarafın görüşlerinin açıklamasına imkân sunar. İnsanların, kurumların kendi görüşlerini, sözcülerinin yapmadığı açıklamaları yapmış gibi göstermek etik değildir.

Ayvazoğlu CHP’nin sahaya inmesinden rahatsız! Sn. Ayvazoğlu’nun açıklamalarından; seçimin gündemlerinde olmadığını, seçim olacak gibi çalıştıklarını, her ilçeyi dolaştıklarını aynı kişilerle 5 defa karşılaştıklarını, otogarın yerinin yanlış ama mühendislerin belirlediğini, iki caddenin altyapısı yapamadıklarını ama sonucun iyi olacağını, demiryolun çalışmaları için 20 yılın yetersiz olduğunu ifade etmiştir. Buradan ne anlayacağımız kamuoyunun takdirinedir.

Atatürk’ün ilkelerinden uzaklaşan kimlerdir? Andımız ve milli bayramlarımızı yasaklayanlar, 29 Ekim 2014 Cumhuriyet Bayramı’nda peşmergeyi lahmacunla Suriye’ye geçirenler, 2002’de bitmiş olan terörü hortlatarak illerimizi hendek savaşları ile geri almamıza neden olanlar, dağdan inen teröristlerin ayağına çadır mahkemesi götürenler, kırmızı bültenle aranan terör liderini devletin televizyonuna çıkaranlardır. Ayvazoğlu’nun vermesi gereken cevap,128 milyar dolar nerede, milli gelirimizin 4 bin doları nerededir sorularıdır.Her dört gençten birinin neden işsiz olduğu, Suriyelilerin ne zaman memleketlerine gönderileceğidir.

CHP Cumhuriyetimizin kurucu partisidir. Sosyal demokratpolitikaları hedefler. Emeği ile geçinen sınıfların mağduriyetini kamucu politikalarla gidermeye çalışır. Adalet için yürür, ormanları için uçar, halkı için çalışır. CHP’ye karşı olanlar halkın karşısında olanlardır.”

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
”Ayvazoğlu CHP’nin sahaya inmemesinden rahatsız!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!