Özkan Sümer Anısına, ”Efsanelerle Yeniden” Futbol Turnuvası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Hakan Yoloğlu’nun katkılarıyla Trabzonspor ve Türk Futbolunun efsane ismi Özkan Sümer anısına, 7-8 Ağustos tarihlerinde salon turnuvası düzenlenecek.

Trabzon, 7-8 Ağustos tarihlerinde yeni bir salon turnuvasına ev sahipliği yapacak.

Daha önce üç kez efsane isimler ile salon turnuvası gerçekleştiren Gazeteci Hakan Yoloğlu,bu kez turnuvayı Türk futbolunun efsane ismi Özkan Sümer adına düzenliyor.

Daha önceki yıllarda üç kez bu organizasyonu hayata geçiren Yoloğlu, ilk turnuvada; Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Yattara, Orhan Kaynak, Orhan Çıkrıkçı ve Hans Somers gibi isimleri şehre getirmişti.

Yoloğlu ikinci turnuvayı ise şehit aileleri yararına düzenleyerek dizi oyuncuları ve efsane futbolcuları bir araya getirmişti. Bu turnuvada da Hami Mandıralı, Rüştü Rençber, Emre Aşık, Hakan Ünsal, Hamit Altıntop gibi milli takım oyuncular ile ünlü oyuncular Emre Kızılırmak, Alper Türedi, Çetin Altay ve Ruhi Sarı’yı turnuvada bir araya getirmişti. Turnuva bu sefer, Trabzonspor ve Türk Futbolunun efsane ismi Özkan Sümer adına düzenlenecek.

”Efsanelerle Yeniden” adlı turnuva 7-8 Ağustos tarihleri arasında Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenecek. Organizasyon halka açık olarak ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek. Salon Turnuvasına salon kapasitesinin yarısı kadar seyirci alınabilecek.

Turnuva hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Yoloğlu, şunları söyledi;

”7-8 Ağustos tarihlerinde Trabzon Büyük Şehir Belediyesinin organize ettiği Efsanelerle Yeniden salon Turnuvası için Trabzonspor’un Efsaneleri ve eski yıldızları Trabzon’a geliyor. Bu futbol şöleni kaçmaz. Hayırlısıyla 4. Turnuvamızdan da alnımızın akıyla çıkarız inşallah…”

Turnuvaya katılacak bazı isimler şu şekilde;

Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Orhan Kaynak, Orhan Çıkırıkçı, Şota- Arçil Arveladze, Tolunay Kafkas, Ali Kemal Denizci, Osman Özköylü, Engin Baytar, Ogün Temizkanoğlu, Abdullah Ercan, Hüseyin Tok, Emrah Eren, Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Serdar Bali, Hasan Üçüncü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özkan Sümer Anısına, ”Efsanelerle Yeniden” Futbol Turnuvası

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!