”Millet Bahçesi Milleti Mağdur Etmesin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Ortahisar ilçesinde, Millet Bahçesi yapımı nedeniyle mağdur olan İnönü Mahallesi sakinleri ile görüştü.


Burada bir açıklama yapan Örs, “Bugün, İnönü Mahallesi’ndeyiz. Burada yaşayan vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yaşamış oldukları bir mağduriyet var ve bu mağduriyetin çözülmesini istiyorlar. Buradaki vatandaşlarımız, Millet Bahçesi nedeniyle istimlak edilmek istenen ev ve dükkanlarına istimlak karşılığı değer biçilen meblağların yetersiz olduğunu ve bu sebeple büyük mağduriyet yaşadıklarını dile getiriyorlar. İnönü Mahallesi sakinleri Millet Bahçesi projesine karşı değiller. Sadece bu proje nedeniyle mağdur edilmelerine karşılar. Tek talepleri mağduriyetlerinin bir an önce çözüme kavuşturulmasıdır. 


İstimlak edilecek alanda bulunan ev ve işyerinin gerçek bedellerinin belirlenmesi ve bu şekilde ödenmesi yaşanması muhtemel sorunları ortadan kaldıracaktır. Ülkemizde bu tür olaylarla sıkça karşılaşıyoruz. Vatandaş mahkeme kapılarında beklerken, süreç uzadıkça uzayacak. Uzayan sürecin hiç kimseye faydası olmaz. Kentsel dönüşüm mağduriyete dönüşmesin. Millet Bahçesi, Milleti mağdur etmesin. Yaşanan bu mağduriyetin bir an önce son bulmasını umut ediyorum. Konunun takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
”Millet Bahçesi Milleti Mağdur Etmesin”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!