Özkan Sümer’in mezarını Ekrem İmamoğlu yaptırıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor’un efsane ismi Özkan Sümer’in mezarını yaptırmak için harekete geçti.

Trabzonspor’da futbolculuk, teknik direktörlük, başkanlık ve alt yapı kordinatörlüğü gibi farklı görevlerde bulunarak adını kulübün tarihine yazdıran Özkan Sümer, kanser hastalığına 22 Aralık 2020 tarihinde yenik düşmüştü.

Özkan Sümer’in hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen cenaze töreni katılmak yerine Trabzonspor’un deplasman maçına giden Başkan Ahmet Ağaoğlu bu hareketiyle camiada büyük tepki çekmişti.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, genel sekreter Ömer Sağıroğlu, başkan yardımcısı ve mali sayman Emin Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Hayırlıoğlu, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk ve Lokman Sadıklar, 26 Aralık’ta Özkan Sümer’in Maçka ilçesindeki mezarını ziyaret etmişti. Bu ziyaret sırasında başkan ve arkadaşları aile tarafından karşılanmamıştı.

MEZARIN YAPIMINI BAŞKAN İMAMOĞLU ÜSTLENDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Özkan Sümer’in ailesiyle iletişime geçerek mezarı yaptırmak istediğini açıkladı. Sümer ailesinden olumlu cevap alan İmamoğlu’nun, Trabzon’da görevlendirdiği bir kişiye mezarı yaptırması için talimat verdiği öğrenildi. İmamoğlu, Özkan Sümer başkanlığındaki Trabzonspor’da yönetim kurulu üyesi olarak görev almıştı.

Trabzonspor yönetiminin mezarın yapımı konusunda herhangi bir adım atmaması tepki topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özkan Sümer’in mezarını Ekrem İmamoğlu yaptırıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!