”Trabzonspor, altyapıya hiçbir zaman ideal manada önem vermedi!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un eski teknik direktörü ve aynı zamanda Trabzonspor altyapısının önemli isimlerinden Sadi Tekelioğlu, U-19 Takımının kazandığı şampiyonluğu Vira Trabzon’a değerlendirdi.

Tekelioğlu, Vira Trabzon’a özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor altyapısının Türkiye’nin en önde gelen altyapılarından biri olduğunu vurgulayan Tekelioğlu, şunları söyledi:

”Trabzonspor’dan her zaman bu tip sonuçlar beklenir. Trabzonspor altyapısı Türkiye’nin en önde gelen altyapılarından biridir. Dolayısıyla bu şampiyonluk benim için sürpriz olmadı. Takımdaki pek çok oyuncu ilk lisansını Trabzonspor’la yaptı. Takıma amatörden katılan oyuncular da var. Bizden sonraki bölümde dışarıdan transfer edilen oyuncular da var. Dolasıyla hepsinin inşallah gelecek yıllarda profesyonel takımlarda, tabi öncelikle Trabzonspor’da top oynamalarını bekliyoruz. İsim vermem doğru olmaz ancak hepsinden ümitliyim.”

”Trabzonspor, altyapıya hiçbir zaman ideal manada önem vermedi”

Trabzonspor’un altyapıya hiçbir zaman ideal manada önem vermediğinin altını çizen Tekelioğlu, ”Altyapıların kurulduğu günden bu yana da dahil olmak üzere Trabzonspor, altyapıya hiçbir zaman ideal manada ve tam manada önem vermemiştir” diye konuştu.

U-19 Takımı oyuncusu Veysel Sönmezsoy’un sözleşmesinin 3 yıllığına uzatılması hakkında da konuşan Tekelioğlu, ”Bu kararın doğru olup olmadığını zaman gösterecek. Çünkü doğru karar derken bunları U-19 çatısı altında değerlendirmemek lazım. 20 yaşına gelmiş bu oyuncular A takımda idmana çıktıkları zaman neler yapacaklar? Geçmişte bunları çok yaşadık. Alt liglerde gayet başarılı olan oyuncuların A takıma yükseldikleri zaman burada tutunamayıp geri gönderildiklerine şahit olduk. Hatta üçüncü liglerde kaybolan oyuncuları da gördük. Onun için şuanda bunu söylemek çok erken.” dedi

Trabzonspor A takım oyuncusu Abdülkadir Parmak’ın kadro dışı bırakıldıktan sonra takımın kaptanı olmasına da değinen Tekelioğlu, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı:

”Hiç kimse Trabzonspor’dan büyük değildir! Oyuncu da teknik heyette, herkes yerini bilecek. Ancak olayın iç yüzünü bilmediğim için yorum yapamam. Fakat şuan Abdülkadir’in kulüpte kalması, sahaya da kaptan olarak çıkması hem bir Trabzonlu hem de bir teknik direktör olarak bizi mutlu etti.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
”Trabzonspor, altyapıya hiçbir zaman ideal manada önem vermedi!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!